Topepo rossa frø

9,95 kr.
Inkl. moms

En pakke indeholder min 5 frø pr pakke 

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Meget sød peberfrugt med ekstra tykt og sprødt kød
Denne runde tomatlignende peberfrugt er en helt fantastisk Italiensk sort. Tykt og sprødt kød der er saftspændt med dejlig sød peberfrugtsmag. Planten er relativ tidlig og bliver 70-80 cm høj.
Som hovedregel gælder det, at jo stærkere frugterne kan blive jo længere vækstsæson kræver de. Derfor startes de stærkeste så tidligt som i februar, mens de milde og peberfrugterne kan startes helt hen i april måned. Frøene kræver godt med varme for at spire, gerne omkring 26 grader, og de kan godt være op til 3 uger om at spire. Småplanterne er meget følsomme overfor kulde, og sættes meget tilbage i deres udvikling, hvis man sætter dem for tidligt ud i drivhus. Dyrker man dem i potter skal man bruge 3-8 liters potter afhængig af plantens størrelse. Planterne bliver mindre hvis de står i for små potter. Chili og peberfrugt der står indendørs, kan have svært ved at blive bestøvet, så der må man hjælpe dem på vej, ellers visner blomsterne og falder af. Begynd at gøde planterne når frugterne skal udvikles. Chilier udvikler styrken jo længere tid de sidder på planterne. Planterne er flerårige, men det kræver lidt snilde at få dem til at overvintre: Fjern alle frugter og blomster, stil planterne lyst og i et rum med meget stabil temperatur, bedst ved 15-20 grader, vand minimalt men lad dem ikke tørre ud, beskær i januar-februar måned.

25 Varer